Rioolrenovatie Nederland, Rioolreparatie zonder hakken of breken, Van douche leiding tot hoofdriolering

Riool inspectie

Riool inspectie

Inspectie van de riolering kan plaatsvinden vanuit de rioolput, inspectieput of vanuit de buis. Bij inspectie vanuit de put wordt gebruikgemaakt van hulpmiddelen zoals een videocamera of fotocamera maar ook spiegels en lampen waarbij een wij met het blote oog de leiding bekijken.

Let op! Gratis Rioolcamerainspectie

(Bij plaatsing liner)

Neem contact op voor meer informatie!

Digitale video a-la-minute!

Wanneer wij voor een inspectie langskomen kunt u ter plaatse een digitale opname van krijgen! Wij leveren op cd, dvd of bijvoorbeeld op een memory-stick!

Bij inspectie vanuit de buis wordt gebruikgemaakt van een op afstand bestuurde videocamera op wielen, de videoschouw. Bij een inspectieput staat een voertuig met daarin de apparatuur die nodig is om de camera te besturen en de videobeelden op te nemen. 

De opdrachtgever ontvangt na afloop een rapport met fotos van de belangrijkste waarnemingen samen met de digitale videobeelden. Tijdens deze inspectie kunnen er tevens diverse metingen worden uitgevoerd.

Rioolinspectie laten uitvoeren

BIj rioolrenovatienederland.nl bent u aan het juiste adres voor een rioolinspectie. Wij hebben hieronder speciaal voor u een aantal voorbeelden van rioolinspecties die wij hebben uitgevoerd geselecteerd.

 


 


 

Sitemaps Inloggen